Welkom

Leuk dat je er bent

Versta de kunst der dingen en maak je interieur compleet met een van deze opvallende ronde werken.

Hoe het allemaal begon

In 2020 werd Sferico opgericht door twee beste vrienden met een gedeelde passie voor unieke kunst. Gedreven door de wens om kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek, ontstond het idee achter Sferico. Wij geloven sterk in de kracht van kunst om emoties te wekken en willen deze ervaring delen met iedereen. Sferico begon als een ambitieus project om hoogwaardige kunstwerken te presenteren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook betaalbaar voor iedereen. Deze visie vormde de kern van Sferico en drijft ons voortdurend om kunstliefhebbers te voorzien van een diverse en toegankelijke collectie die de schoonheid van creativiteit in elk interieur brengt.

Dit is Sferico

Versta de kunst der dingen en maak je interieur compleet met een van deze opvallende ronde werken. Door het uv-werende en waterdichte karakter van het premium aluminium materiaal geniet je eindeloos van je eigen mini-galerie aan huis. Zowel binnen áls buiten..

Onze beloften

Gratis levering in NL & BE

Wij nemen de verzendkosten graag voor je voor rekening. Scheelt toch weer ;)

Gratis ophangsysteem

Zo ben je 100% verzekerd dat je Sferico netjes op haar plekje blijft hangen en jij hier van kan genieten.

Persoonlijk advies

Behoefte aan advies, kom je niet uit de maat? Zelfs voor een gratis digitaal voorbeeld staan we klaar.

100% Nederlandse topkwaliteit

Bij Sferico.nl staat topkwaliteit voorop in onze kunstwerken, allen vervaardigd met liefde en precisie in een Nederlands familiebedrijf. Onze muurcirkels zijn het resultaat van toegewijde kunstenaars die hun passie en vakmanschap inzetten voor elke penseelstreek. In dit familiebedrijf hechten we niet alleen waarde aan kwaliteit, maar ook aan de menselijke connectie. Ons team deelt een gezamenlijke toewijding aan het creëren van kunst. Sferico.nl biedt meer dan kunst; we bieden een unieke ervaring waarin vakmanschap en menselijkheid samenkomen. Ontdek de warmte van ons atelier en breng een blijvend stukje emotie en esthetiek in huis met een kunstwerk van Sferico.nl.

Uitgebreide collectie met mooie samenwerking

Sferico verwelkomt je in een wereld van prachtige kunstwerken en unieke samenwerkingen met getalenteerde kunstenaars. Onze collectie is een schatkamer van diversiteit, variërend van moderne abstracties tot tijdloze klassiekers. Wat Sferico echt onderscheidt, is onze voortdurende toewijding aan het uitbreiden van deze verzameling. We koesteren een samenwerking met opkomende en gevestigde kunstenaars, wat resulteert in een steeds groter wordende collectie die kunstliefhebbers aanspreekt.